ÖBO-konceptet - www.obo.se
Du är här: Startsida / Gröna ÖBO / ÖBO-konceptet

ÖBO-konceptetEnergieffektivisering som gör skillnad


ÖBO har de senaste åren blivit ett av de mest framgångsrika företagen när det gäller energieffektivisering, främst rörande fastighetsel, inom den svenska fastighetsbranschen. Det unika ÖBO-konceptet har skapat stora ekonomiska och miljömässiga vinster i den egna verksamheten. Den årliga besparingen uppskattas i nuläget till 25-30 miljoner kronor. Utöver den direkta besparingen i form av lägre driftskostnader, medför energieffektivisering ökade fastighetsvärden.

Vi vet att ÖBO-konceptet fungerar. ÖBO-konceptet täcker såväl strategi och organisation som standardiserad teknisk infrastruktur och färdiga energilösningar. Fastighets- och energibranschen använder ofta ÖBO-konceptet som ett exempel på lyckad energieffektivisering. Flera ledande företag och organisationer i branschen visar intresse att ta del av och tillämpa ÖBO-konceptet i sin egen verksamhet.

I menyn till vänster hittar du information om ÖBOs resa, energiklubben, potentiella besparingar och vad som krävs för att komma igång i ditt företag.

Vill du göra skillnad? Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss för mer info!

Jonas Tannerstad
Chef El & Automation
jonas.tannerstad@obo.se
019-19 43 98 

Mattias Nordström
Sweco 
mattias.nordstrom@sweco.se
08 695 13 83

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se