Samarbeten och sponsring - www.obo.se
Du är här: Startsida / Om oss / Vårt samhällsengagemang / Samarbeten och sponsring

Samarbeten och sponsringSamarbeten och sponsring

Ett av ÖBOs mål är att vara en stark kraft i Örebro, även utanför det som direkt rör byggande och bostadsförvaltning.

Samarbeten med olika organisationer och föreningar är ett sätt att bidra till en positiv utveckling i Örebro och som också skapar mervärden för många. Vi samarbetar idag med en lång rad av föreningar och verksamheter.

När vi väljer att engagera oss gör vi det med tre mål i fokus:

  • Det ska vara bra för ÖBO.
  • Det ska vara bra för våra kunder.
  • Det ska vara bra för Örebro.

Utöver detta bestäms insatser utifrån hur stor målgrupp som omfattas av aktiviteten/avtalet, förväntad eller faktisk publiktillströmning, uppmärksamhetsvärde hos allmänhet och media samt om aktiviteterna/samarbetsavtalen aktivt främjar jämställdhet och integration.

Kriterier för engagemang/marknadsaktiviteter
ÖBO och våra dotterbolag samarbetar med föreningar, organisationer och evenemang där vi når ett brett spektrum av människor. Vi strävar efter att få en bra balans när det gäller:

  • fördelningen mellan idrott-, kultur- och samhällsengagemang
  • gäller stöd till herr- respektive damidrott.

Vi samarbetar med organisationer och föreningar som är aktiva i Örebro kommun. I första hand samarbetar vi med hela föreningar, inte enskilda lag. Vi stöttar heller inte primärt enskilda personer, exempelvis idrottsutövare.

Vi vill gärna ha en bred verksamhet och samarbeta med välfungerande föreningar och organisationer som står för värderingar vi kan identifiera oss med. Viktigast för oss är alltid de stadsdelsnära aktiviteter och föreningar som är en del av våra hyresgästers vardag.

Vill din förening/organisation samarbeta med oss?
Kontakta då Anita Larsson, ÖrebroBostäder AB via mejl anita.larsson@obo.se eller ring 019-19 43 10. Vi vill veta vad din förening vill uppnå genom ett samarbete med oss och på vilket sätt det skulle vara till nytta för oss, våra hyresgäster och Örebro.

Välkommen med din ansökan!

 

Riktlinjer för marknadsaktiviteter

Här hittar du våra riktlinjer för hur vi väljer att samarbeta.

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se