Du är här: Startsida / Om oss / Vårt samhällsengagemang / Arbetsmarknadssatsningar / Jobbpunkt ÖBO

Jobbpunkt ÖBOFler Örebroare ska ha ett jobb att gå till!Örebro kommuns satsning på komjobb startade 2010. Idén är enkel. Istället för försörjningsstöd får långtidsarbetslösa en chans att komma in på arbetsmarknaden genom en tidsbegränsad anställning hos kommunen eller de kommunala bolagen.

Jobbpunkt ÖBO hjälper fler till jobb
Jobbpunkt ÖBO har tidigare framgångsrikt hjälpt arbetslösa hyresgäster med att söka jobb. Nu har vi full fokus på att hjälpa komjobbare som är placerade hos de kommunala fastighetsbolagen att gå vidare i sin yrkeskarriär.

Coaching, utbildning och utveckling
Örebro växer och vi vet att många företag vi samarbetar med söker efter kompetenta medarbetare. Samtidigt som många arbetslösa med stora kunskaper har små chanser att visa upp sig. Det är här kommer Jobbpunkt ÖBO in. Genom personlig utveckling, coachning och utbildning skaffar vi oss en bra uppfattning om olika personens yrkeskunskaper och kvaliteter. Med denna kunskap matchar vi sedan våra komjobbare till praktik utanför den kommunala sektorn. Och i förlängningen förhoppningsvist till ett jobb!

Inom de kommunala fastighetsbolagen ÖBO, Örebroporten, Futurum och Västerporten har vi haft goda erfarenheter av komjobb. Flera av våra komjobbare har också gått vidare till en anställning. Nu öppnar vi dörrarna till förhoppningsvis ännu fler jobb.

Intresserad?

Hör av dig till oss!

Ann Brook
ann.brook@obo.se
019-19 43 79

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se