Du är här: Startsida / Om oss / Nyhetsarkiv / Vill du bli en ledare?

Vill du bli en ledare?Vill du bli en ledare?Ser du dig som en ledare, eller har du drömmar om att någon gång bli en? Nu erbjuder vi dig att gå en kurs som hjälper dig utveckla och lära dig hur man leder en grupp och blir en förebild.

Vi på ÖBO vet att det finns så många kloka unga personer i våra bostadsområden och vi vill förverkliga dig att förverkliga din dröm. Kanske tycker du att saker behöver förändras där du bor men inte vet hur man gör? Med den här ledarutbildningen kommer du få verktygen för att förändra saker och kan då också hjälpa oss på ÖBO att bli ännu bättre.

Helgen den 24-25 november ordnar vi tillsammans med Hyresgästföreningen en helgkurs för 12 ungdomar som vill lära sig mer om att vara en ledare. Det är två dagar fyllda med både teori och workshops. Kursen leds av Catarina Espmark, van föreläsare inom ledarskapsutveckling och med stor erfarenhet inom ledarskapsutvärderingar, ledarskapskartläggningar, utveckling av ledningsgrupper och styrelser.

Kursen är kostnadsfri. Lunch och fika ingår. Kursen hålls i ÖBOs lokaler på Mötesplats ÖBO, Fredsgatan 20 A.

Vi letar efter dig som:

  • är 15-22 år
  • bor i Örebro
  • kan delta helgen den 24-25 november

Är du intresserad?
Mejla till helena.albertsson@obo.se  Märk mejlet med "Ledarutbildning".

Det finns begränsat antal platser och urval sker löpande. Sista anmälningsdag är den 2 november 2018. Vi kommer att kontakta dig som anmäler dig och du som väljs ut till kursen får utförligare information längre fram.

Välkommen att mejla din intresseanmälan till oss!

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se