Du är här: Startsida / Om oss / Nyhetsarkiv / Invigning av konstverket NAIAD

Invigning av konstverket NAIADInvigning av konstverket NAIAD

Idag, torsdag, är det dags att avsluta ÖBOs pilotprojekt, Hjärstaskogen. En stadsdel i Vivalla som efter ombyggnationen förvandlas till ett attraktivt och miljömedvetet kvarter. Det gör vi genom att bjuda dig in till invigningen av det "levande" konstverket Naiad.

Torsdag den 13 oktober kl.16.00 – 17.30
på Visgatan 6 i Vivalla

Möt konstnären Arijana Kajfes som skapat det platsspecifika konstverk som reagerar på Visgatans vattenförbrukning – i realtid!Arijana Kajfes är född i Kroatien och verksam i Sverige. Hon har bland annat ställt ut på Ars Electronica, Kiasma, Centre Pompidou samt startat en organisation för konstnärliga utbyten EXP (Experiments in Crosscultural Practices) mellan Sverige och Mali, där hon också är verksam.

Jonas Tannerstad, Chef för El och Automation på ÖBO kommer att berätta om tekniken bakom hur mätningen i realtid av fastigheternas vattenförbrukning går till. Du får också träffa Kicki Hendahl, stadsdelsutvecklare och konstansvarig på ÖBO. Kicki har varit med i pilotprojektet från start och deltagit i projektets dialogarbete medde boende i området.

Varmt välkommen!

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se