Du är här: Startsida / Om oss / Nyhetsarkiv / Erbjudande för ÖBOs hyresgäster

Erbjudande för ÖBOs hyresgästerSe Trollkarlen från OZ med Glada Hudik-teatern - rabatt för hyresgästerGlada Hudik-teatern, fågelsskrämmor


Onsdagen den 17 maj kl 19.30, Conventum Arena

Den kritikerrosade föreställningen Trollkarlen från Oz har setts av över 100 000 personer. Nu åker Glada Hudik-teatern på en ny turné och den 17 maj kommer de till Örebro.

Du som bor hos ÖBO kan köpa biljetter till superbra pris!
Vi har reserverat 1 000 biljetter till föreställningen. Du som hyr en bostad hos ÖBO har chans att köpa upp till fyra biljetter/hushåll för bara 100 kr/ biljett – ordinarie pris är 450 kr.

Vill du köpa biljetter? Gör så här!
Eftersom vi har begränsat antal biljetter lottar vi ett antal lyckliga hyresgäster som får chans att köpa biljetter. Om du vinner läggs kostnaden på din hyra för juni (den avi som kommer i maj).

För att kunna delta i utlottningen måste du fylla i alla uppgifter på blanketten som följer med din hyresavi som kommer i mitten av mars. Du som betalar din hyra med e-faktura hittar samma blankett via en länk hos din internetbank. Senast den 31 mars behöver vi din blankett!

Det här är Trollkarlen från Oz
I den fria nytolkningen av L. Frank Baums ”Trollkarlen från Oz” är allt upp och ner. Med både allvar och humor får vi möta de välkända karaktärerna, men på ett nytt sätt. I Glada Hudik-teaterns storslagna musikal är landet Oz en flykt från smärtsamma minnen, men också en möjlighet till förändring. Det handlar om att våga göra upp med sina egna fördomar.

Skolprojekt: Barn föds inte med fördomar

Under våren kommer flera skolor i Örebro att jobba i projektet Barn föds inte med fördomar. Syftet är att våga prata om värderingar och att acceptera och uppskatta olikheter. Barn föds inte med fördomar.

I klassen kommer man bland annat att jobba med frågor som berör utanförskap, diskriminering, mobbing och FN:s barnkonvention. Detta för att lyfta fram alla är lika mycket värda och att allas förmågor ska tas tillvara. Projektet avslutas med att alla barnen får se föreställningen Trollkarlen från Oz.

Bakom projektet står Glada Hudik-teatern, med bland andra ÖBO och Örebro kommun som stolta samarbetspartners!

Glada Hudik-teatern, häxor

Läs mer på gladahudikteatern.se

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se