Du är här: Startsida / Om oss / Nyhetsarkiv / Allmännyttan vill leda digitaliseringen i bostadsbranschen

Allmännyttan vill leda digitaliseringen i bostadsbranschenAllmännyttan vill leda digitaliseringen i bostadsbranschen

ÖrebroBostäder är ett av cirka 30 allmännyttiga bostadsbolag som nu ansluter sig till allmännyttans digitaliseringsinitiativ. Det är en treårig satsning på att SABOs medlemsföretag ska bli starkare aktörer, driva utvecklingen i strategiskt viktiga frågor och skapa kundnytta på riktigt genom de möjligheter som digitalisteringen erbjuder. 

Digitaliseringen är mer än en trend – det är en revolution av affärsmodeller, maktförhållanden, hur vi arbetar och hur vi ser på IT. Därför har SABO (allmännyttans medlemsorganisation) startat ett digitaliseringsråd, bestående av vd:ar från fem medlemsföretag, som fått i uppdrag att ta fram en agenda för allmännyttans digitalisering. Detta för att SABOs medlemmar ska kunna möta de krav, utmaningar och möjligheter som digitaliseringen skapar.

-Vi har insett att vi måste ta oss an den digitala revolutionen. För att lyckas med detta har vi anställt en digitaliseringsstrateg och nu ansluter vi oss också till allmännyttans digitaliseringsinitiativ. Jag hoppas att detta blir en spännande utveckling för både oss och våra kunder, säger Ulf Rohlén, vd för ÖrebroBostäder.

Läs mer i vårt pressrum.

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se