Du är här: Startsida / Om oss / Nyhetsarkiv / Aktiviteter på sommarlovet

Aktiviteter på sommarlovetKul aktiviteter för barn och unga i sommar

Sommar Örebro
Bor du i Örebro kommun och är mellan 6 och 15 år kan du vara med om allt möjligt kul i sommar. Kommunen ordnar via "Sommar Örebro" en massa roliga aktiviteter och utflykter i Örebro med omnejd – alldeles gratis!

Aktiviteter runt om i Örebro och på Slottet
Sommar Örebro finns på plats i olika stadsdelar dagtid, vardagar mellan den 20 juni och 12 augusti. Då kan du testa att bygga roliga sommarprylar som till exempel drakar eller bygga med elektronik. Det finns basebollset, fotbollar, metspön, målarsaker med mera som du kan låna. Vill du bara ta det lugnt och hänga med dina kompisar har Sommar Örebro med sig  uppblåsbara soffor och partytält.

Utflykter
Häng med på någon av utflykterna! Sommar Örebro erbjuder bland annat båttur på Hjälmaren med fika och lekar, hästridning i Karlslund och besök på Tekniska kvarnen samt prinsess- och riddartema, skattjakt och spökvandring på Örebro slott.

Läs mer på Sommar Örebros egen hemsida!

Sommar på Tegelbruket
I sommar kan du som är mellan 13 och 20 år delta på massor med roliga och spännande aktiviteter med Tegelbruket i Markbacken.

Alla aktiviteterna är kostnadsfria.

Vad sägs om kanoting, utflykt till Nora, höghöjdsbana, femkamp, grillning och mycket annat?

Hela schemat hittar du på Tegelbrukets hemsida.

Har du frågor kring aktiviteterna kontaktar du ansvarig för mer information.

Skön sommar!

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se