Målare - www.obo.se
Du är här: Startsida / Om oss / Arbeta hos oss / Att jobba på ÖBO / Målare

MålareMålare på ÖBO

Per-Eric Friberg har arbetat som målare i drygt 40 år och trivdes riktigt bra på sitt tidigare jobb som servicemålare. Men när ÖBO beslutade att öppna upp en egen måleriverksamhet tyckte han att det verkade spännande och sökte tjänsten som gruppledare. Idag har Per-Eric nyligen lämnat tjänsten som gruppledare och är numera arbetsledare.

Hur är det att arbeta som arbetsledare?
Jag trivs jättebra, det är en så positiv stämning här! Vi är som ett litet team som har nära kontakt och alltid hjälper varandra. Jag hade ett jättebra arbete och hoppade av det när jag var 58 år gammal, för det här jobbet. Men jag ångrar mig inte en minut. Jobbet som arbetsledare fick jag nu, 62 år gammal. De flesta som kommer upp i min ålder börja tänka på pension och sånt. Men jag sitter mest och funderar på hur jag ska hinna med allting. Jag tycker det är kul och vill fortsätta så länge jag kan.

Vilka egenskaper krävs i din arbetsroll?
Det krävs mycket erfarenhet och att man är duktig på att samarbeta.

Vad hade du velat arbeta med om du inte vore arbetsledare?
Jag trivs så bra så jag skulle inte vilja göra något annat. Jag är väldigt nöjd med att jobba här med mina arbetskamrater. Det är spännande och roligt, folk är så tacksamma.
Per-Eric Friberg

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se