Välkommen till EKObil


Hör du till dem som oftast cyklar eller åker buss, och bara behöver bil ibland? Då kan EKObil vara din bästa billösning! Den stora fördelen med att vara med i en bilförening är att du har tillgång till bil betydligt billigare än om du äger den eller hyr den genom en uthyrningsfirma.

Miljöansvar
För många är hänsyn till miljön det viktigaste skälet att inte skaffa bil. Har du bil genom EKObil blir bilkörningen alltid planerad. Dessutom slipper du alla bekymmer som egen bil innebär och det är lätt att överblicka utgifterna.

Kooperativ - varför då?
Fördelarna med att vara med i en bilförening är att man får tillgång till bil till en väsentligt lägre kostnad än om man äger den själv eller hyr den genom biluthyrning. Dessutom blir bilkörningen alltid planerad, man kör bara när man verkligen måste och det blir lättare att överblicka utgifterna. Dessutom slipper man en massa bekymmer som bilägandet innebär. EKObils bilar används också som tjänstebilar på dagtid.

Är du intresserad?
Vill du veta mer eller gå med i EKObil kontaktar du Bo Nordström på telefon
019-19 43 22 eller mejlar till bo.nordstrom@obo.se

EKObil
Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se