Du är här: Startsida / Bostäder / ÖBO Lokaler / Våra lägen / Norr

NorrNorrcity

Nu förbereder vi för att skapa ett nytt och spännande kvarter på norrcity med plats för liv och rörelse båda dag- och kvällstid. Vi bygger kommersiella lokaler, kontor och 47 unika bostäder i form av bostäder och radhus i två plan, s k townhouses, högst upp.
Arkitekter är Juul-Frost och totalentreprenör är NA Bygg AB.

Gå in och titta på www.husarensgrand.se

Kontakta oss:

Kontakta Noomi Bååth för mer information

Tel: 019-19 44 58
Mejl: noomi.baath@obo.se

Lite info.

Husarens gränd har ett bra läge.

Det är i de nordöstra delarna av Örebro som närheten till Sveriges fjärde största sjö, Hjälmaren, blir tydlig. För dig som väljer att bo på norr är det lätt att söka ljuset och de öppna landskap som kännetecknar sjökontakten.

Mitt i vattenparken, mellan Rynningevikeno och Oset ligger Naturens hus. En mötesplats för alla naturvänner med kafé och restaurang.

Det tydligaste riktmärket för norr är vattentornet Svampen. Här bjuds på en fantastisk utsikt, förtäring eller en allmänbildning i vattenutställningen Aqua Nova.

Venaspåret, strax intill Rynningeviken, är ett tre km långt motionspår som ansluter till Lillåspåret, för den som vill springa lite längre.

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se