Visgatan 3-5


Köp ett eget radhus på Visgatan i kv Hjärstaskogen


I kvarteret Hjärstaskogen i Vivalla kan du köpa ett renoverat radhus till ett bra pris. Totalt säljer vi 17 radhus i två plan. 

Här kan du äga ett trivsamt och lättskött radhus på fyra rum och kök, i två plan, med trädgård/uteplats i två riktningar. Carport (Visgatan 3) eller parkeringsplats (Visgatan 5) på tomten ingår, samt tillhörande kallförråd. 

Du kan välja mellan ett helrenoverat radhus eller ett radhus som du kan sätta din egen prägel på. Radhusen renoveras olika mycket, och varierar därför i pris.

Försäljningen av radhusen är en del av ÖBOs arbete att skapa trivsamma stadsdelar med variation, genom en blandning av olika hustyper, och mellan äganderätt och hyresrätt. Vi ser fram emot nya 17 ägare i kvarteret!

Anmäl ditt intresse

Gör din intresseanmälan hos vår mäklare. 
Mer info hittar du hos Fastighetsbyrån i Örebro.

Service & kommunikation

I Vivalla centrum finns det mesta i serviceväg: livsmedelsbutik, vårdcentral, folktandvård, uttagsautomat, restaurang och kafé samt flera småbutiker. I centrum ligger också Örebro Folkhögskola.

Strax intill Vivalla hittar du flera större livsmedelskedjor samt systembolag. Nära Vivalla centrum ligger Vivallaskolan och ÖBOs bovärdskontor.

Till Vivalla kommer du med enkelt med buss eller bil. Föredrar du att cykla? Till och från centrala Örebro är det cirka fyra kilometer på fina cykelvägar.


Fakta om radhusen

Antal: 17 radhus
Adress: Visgatan 3–5, Vivalla, Örebro
Upplåtelseform: Friköpt
Byggnadstyp: 2-plans radhus
Storlek: 4 rum och kök, 112,4 kvadratmeter
Tomt: Ca 274 kvadratmeter. Tomtytan är ungefärlig, den exakta fastställs i lantmäteriförrättningen som beräknas ske vid årsskiftet.

Mer information om varje radhus hittar du hos, Fastighetsbyrån i Örebro.
Frågor besvaras av vår mäklare David Lundekvam, 019-21 70 05.

Hyr innan du köper
Om du tecknar ett köpekontrakt på ett radhus har du möjlighet att hyra det fram till tillträdesdagen i början av 2019. Då får du tillgodoräkna dig en del av hyran som del av din kontantinsats, max 8 000 kr/månad i tio månader.

Månadshyra
9 870 kr/månad

Radhusen på Visgatan 5 är klara för inflytt 1 mars och Visgatan 3 den 1 juni.

Pris - köp
Pris: 1 649 0000–2 095 000 kronor.

Preliminär tillträdesdag för eget ägande är mars 2019.

 

 

Ny form i kvarteret
Radhusen är en del av kvarteret Hjärstaskogen som fått ett hel nytt utseende de sista åren. Här hittar du nyrenoverade lekparker, trivsamma parkmiljöer samt arkitektritade och upprustade bostadshus.

Nära till grönområden
Radhusen har ett trivsamt läge, nära till flera grönområden. På andra sidan Vivallaringen finns Vivallakullen som just nu byggs om till ett modernt rekreationsområde. Bland annat rustar man upp gångstigar och gör nya grillplatser, utegym, entréer, lekplats, trappa till toppen av kullen och ett landmärke/konstverk på toppen.


Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se