Tunnbindargränd 1-15, Änggatan 14-16


Nyrenoverat på söder


Nu hyr vi ut våra nyrenoverade lägenheter på Tunnbindargränd 1–15 och Änggatan 14–16. Har du bor med all upptänklig service alldeles runt hörnet. Du har nära till nöjen i centrala Örebro och samtidigt bara två minuters promenad till gröna parker på söder.

Totalt hyr vi ut 62 lägenheter från ett rum och kokvrå till fem rum och kök. Hit kan du flytta allt eftersom bostäderna blir klara, från september 2018 till maj 2019.

Anmäl ditt intresse

Anmäl ditt intresse för en bostad här på Hyrestorget. Är du inte registrerad, så gör det redan idag.

Service & kommunikation

På södercity har du nära till service, nöjen, restauranger och träningsanläggningar. I närheten ligger förskolor, grundskola och gymnasium. Till södra station promenerar du på några minuter och stadsbussarna finns runt hörnet.


Vi byter ut eller renoverar det mesta i huset, exempelvis nya vatten-, avlopps- och elledningar.

Lägenheterna renoveras helt och hållet, med nya ytskikt på väggar och golv. Lägenheterna får nya fönster och fönsterdörrar. Alla dörrar till lägenheterna breddas för bättre tillgänglighet och blir säkerhetsklassade.

Badrummen renoveras med kaklade väggar och plastmatta på golv. I de flesta lägenheter finns det plats för att installera egen tvättmaskin.

Köken får ny inredning i vitt med mörka bänkskivor och kaklad vägg över diskbänken. Kyl och frys samt hällspis är standard.

I köket läggs ett nytt linoleumgolv, medan den andra rummen har slipad ekparkett. Även hallen har ekparkett, men närmast entrédörren lägger vi klinker.

Väggarna i kök och hall målas i vitt. Övriga rum tapetseras.

Lägenheterna på bottenplan med ingång ifrån gården blir fullt tillgängliga, övriga nås genom via en trappa.

Bra att veta: På grund av ombyggantion i närliggande trapphus kan det periodvis förekomma en del buller och störningar.

1 rum och kokvrå, 25 kvm, 3 728 kr/mån
1 rum och kök, 42–45 kvm, 5 416¬5 557
2 rum och kök, 62 kvm, 7 389 kr/mån
3 rum och kök, 74–76 kvm, 8 664–8 734 kr/mån
5 rum och kök, 116 kvm, 11 950 kr/mån

Vi har individuell mätning, vilket innebär att du betalar för det vatten du förbrukar genom ett tillägg på din hyresavi.

Den stora innergården i ditt kvarter erbjuder båda sittplatser, gräsytor för spring, lekplatser och planteringar. Den får en sista finputsning när alla lägenheter är renoverade nästa sommar. Det innebär att byggnadsarbeten kommer att pågå i närområdet under denna period och eventuellt något längre. Vi kompletterar den även med fler cykelplatser.

Förråd och plats för cyklar samt barnvagnar hittar du i källarplan 2/sutterängplanet. På Tunnbindargräns finns barnvagnsrum även i anslutning till trapphusentréerna. En gemensam tvättstuga finns i huset.

Huset får en finputsning även exteriört, genom att vi bland annat putsar om fasaderna, målar balkongfronter, socklar och stuprör.

 


Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se