Kvarteret Karmen


Hovstavägen 27-33


I kvarteret Karmen på norr har vi nyligen renoverat och byggt på tre punkthus, som nu fått modern standard. Nu har turen kommit till de omgivande låghusen, där Hovstavägen 27–33 är först ut. Här kan de första hyresgästerna flytta in från och med 1 juni 2017.

 

Anmäl ditt intresse

Bostäderna är uthyrda och de första hyresgästerna flyttar in den 1 juni. Välkommen hem!

Service & kommunikation

Norr kallas området mellan Olaus Petrikyrkan och vattentornet Svampen. Det är maximalt två kilometer till centrala stan. På norr står du med ena foten i centrala Örebro och med den andra i härliga motions- och strövområden.

Inte långt bort hittar du ligger Rynningeviken, en del av Hjälmaren som restaurerats de senaste åren. Vintertid är den utgångspunkt för långfärdskridskoåkarna och på sommaren tillhåll för såväl fågel som fågelskådare.

Bor du på norr är Venaskogen närmaste granne, med fina motions- och elljusspår.


I huset finns sammanlagt 24 lägenheter från tre till fyra rum och kök. Husen byggdes på 60-talet och nu renoverar vi dem från topp till tå, så att vi kan erbjuda en modern och bekväm standard. Det innebär att vi byter ut alla stammar och tekniska installationer inne i husen, det vill säga avlopp, värme, vatten, el, ventilation och fibernät.

Inne i bostäderna byter vi ut alla tapeter och golv samt målar om trädetaljer. I vardagsrummen är det parkett på golvet och i övriga rum linoleum. Alla lägenheter får tillgång till stadsnät.

Kök och badrum får ett nytt och fräscht utseende, med ny utrustning rakt igenom. I köket är hällspis och diskmaskin standard. Vissa av badrummen förbereds för installation av tvättmaskin. Väggarna i badrummen kaklas.

Tre rum och kök, 73–74 kvm, 7 219–7 515 kr/mån
Tre rum och kök, med större kök, 73-74 kvm, 7 219–7 515 kr/mån
Fyra rum och kök, 90, 5 kvm, 8 791–8 991 kr/mån

Exteriören förändras inte, förutom att fem av lägenheterna i bottenplan får uteplats. För övrigt har bostäderna balkong.

Vi kommer också att fräscha upp utemiljön successivt.

I källaren finns lägenhetsförråd, cykelrum samt gemensam tvättstuga. Ute på gården hittar du även ytterligare cykelförråd.


Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se