Gäddestavägen 4 A-E


Naturnära bostäder vid Karlslundskogen


Spring i elljusspåret, promenera, åk längdskidor, plocka svamp i skogen eller strosa i parken – allt det kan du göra alldeles i närheten av våra nya bostäder i Karlslundskogen. Närbelägna Karlslundskogen och Karlslunds herrgård bjuder på enastående möjligheter till friluftsliv och umgänge.

På platsen för den före detta Karlslundskolan bygger vi tre hus med sammanlagt 55 bostäder, i storlekar på två till fyra rum och kök med balkong eller uteplats. Ett modernt och bekvämt boende som är perfekt för dig som vill bo nära natur- och kulturområden.

I april/maj 2017 kunde de första hyresgästerna flytta in.

Anmäl ditt intresse

Bostäderna är uthyrda.

Service & kommunikation

I Haga centrum någon kilometer bort har du närservice i form av livsmedelsbutik, uttagsautomat, vårdcentral och folktandvård, inomhusbad och bibliotek.  Närmsta grundskola är Hagaskolan i Oxhagen, nära Haga centrum. Till centrala Örebro cyklar du på cirka 20 minuter.


Vi bygger tre hus med totalt 55 lägenheter i en halvöppen planlösning, från två till fyra rum och kök, alla med balkong eller uteplats.

Bostäderna har en genomgående hög standard. Köksinredningen består av vita luckor och bänkskåp med draglådor, spis med keramisk häll samt kyl/sval och separat frys. Diskmaskin är standard. Köket är även utrustat med spisvakt med släckfunktion för ökad trygghet.

Badrummen är kaklade med klinkergolv och utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Hall, kök och samtliga bostadsrum har parkettgolv och väggarna målas vita. I rummen kan du välja en fondvägg i annan kulör som tillval.

Alla lägenheter har balkong eller uteplats, några har till och med två balkonger. Inglasning kommer att erbjudas som tillval, även för en del av uteplatsen på bottenplan.

Samtliga lägenheter har uppvärmda förrådsutrymmen på 3,5–5 kvm. De flesta har sitt lägenhetsförråd i anslutning till trapphuset på respektive plan, men några har förrådet i en byggnad på gården.

På gården finns cykelförvaring och miljöbodar för källsortering. Bilparkering i form av öppna platser med motorvärmare finns att hyra separat.

Två rum och kök, 62 kvm, 9100–9 200 kr/mån
Tre rum och kök, 74 kvm, 10 528–10 628 kr/mån
Fyra rum och kök, 89–91 kvm, 12 462–12 590 kr/mån

Hyrorna varierar beroende på ytan och var i huset bostaden ligger.

Individuell mätning av kall- och varmvatten är standard. Det innebär att du betalar för allt vatten du använder, både varmt och kallt.

ÖBOs bostäder i Karlslundskogen är samlade i ett lugnt kvarter. I grannkvarteren möts du av en blandad bebyggelse med radhus, villor och lägre flerbostadshus.

Inte långt ifrån våra bostäder i Karlslundskogen ligger Längbro kyrka. I närheten av de nya husen finns en förskola och strax intill byggs så småningom ett vård- och omsorgsboende.

Rakt över Gäddestavägen ligger lummiga Karlslundskogen och den fina motionscentralen som ger tillfällen till löpning, promenader, längdskidåkning eller strövtåg efter bär och svamp.

På andra sidan Karlslundsgatan hittar du Karlslunds herrgård och omgivningar som bjuder på fin natur, kultur- och industrihistoria, hantverkstäder, butiker, Barnens trädgård och Tekniska kvarnen. Här finns också en ridskola.

Fortsätter du Karlslundsgatan ut ur Örebro kommer du till Kilsbergen med Ånnabodas naturreservat och friluftsområde med fiske, vandringsleder, längdspår och slalombackar på cirka 20 minuter i bil. Det går också fint att ta länsbussen till Ånnaboda.

Byggnadsarbeten i närheten
Norr om bostäderna kommer ett vård- och omsorgsboende att byggas. Det planeras att vara färdigbyggt hösten 2018. Som ny hyresgäst i Karlslundskogen innebär det att du kommer att märka av störande byggnadsarbeten tills vård- och omsorgsboendet blir färdigställt.

 


Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se