Du är här: Startsida / Bostäder / Våra stadsdelar / Bo utanför stan / Vintrosa och Latorp

Vintrosa och LatorpKliv rakt ut i naturen

    
Vintrosa                                            Latorp

Vintrosa ligger cirka 15 kilometer väster om centrala Örebro. Vi har totalt 68 bostäder i låghus och radhus. Lägenheterna i låghusen är från ett till tre rum och kök och har uteplats eller balkong. Radhusstorlekarna varierar från ett till fyra rum och kök, beroende på var du vill bo. Alla våra områden är bilfria och barnvänliga.

I omgivningarna finns mycket att välja på för den aktive: vandringsleder i Kilsbergen, löpar- och skidspår i Ånnaboda, Lanna golfbana, badsjöarna Leken, Ånnaboda, och Lögardammen samt ridskolan i Latorp.

I Vintrosa finns en väl utbyggd närservice. Här finns också bibliotek, ungdomsgård samt barnomsorg och låg- och mellanstadieskola.

I Latorp äger ÖBO 30 lägenheter i radhus, i storlekarna ett till tre rum och kök. Givetvis i bilfri miljö och barnvänligt. Här har du tillgång till förskola och lågstadium. Övrig service hittar du i Vintrosa.

Området har goda bussförbindelser till och från Örebro med linje 522 eller även 523.

Bovärdskontor 
Härdvägen 3
Öppettider

Sökområde på Hyrestorget:
Vintrosa/Latorp

Bra att veta

  Byggt 1977-1987
  30 bostäder i Latorp, 80 i Vintrosa
  Landsortsbuss
  I området finns det 
mesta du behöver i serviceväg, liksom barnomsorg och skola.  
  I närheten hittar du 
Kilsbergen, Ånnaboda och Lanna golfbana. I Latorp finns också en ridskola. 

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se