Du är här: Startsida / Bostäder / Våra stadsdelar / Bo utanför stan

Bo utanför stanFriluftsliv, natur och ändå nära till staden

Söker du andra kvaliteter än de som staden erbjuder? Möjligheten att ta på dig gummistövlarna i fastun och några kliv senare vara mitt i naturen. Eller kanske att ha ett häststall nästgårds. Mår du bättre i ett lugnare tempo?

Hos ÖBO kan du hyra en bostad även utanför staden. Våra flerfamiljshus och radhus utanför Örebro finns praktiskt taget i alla vädersträck.

Att bo på landet betyder naturligtvis att närheten till stadens utbud inte är den samma. Å andra sidan är bussförbindelserna till och från Örebro i de flesta fall bra. Dessutom har du nära till det utbud av friluftsaktiviteter som gör Örebro till en så trivsam stad.

Västerut hittar du  Kilsbergen med sportanläggningarna Ånnaboda och Storstenhöjden. Vintertid finns det båda lagom stora backar och fina spår att njuta av. Sommartid badar, fiskar eller vandrar du.

Sydväst om Örebro ligger Kvismaren, en naturreservat med fantastiska våtmarker. På hösten fyller tusentals tranor hösthimlen ovanför sjön.

Det lilla extra utanför Örebro

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se