Du är här: Startsida / Bostäder / Våra stadsdelar / Bo på söder / Brunnstorget

BrunnstorgetAdolfsbergs centrum

Med adress Adolf Mörners plan i Adolfsbergs centrum har ÖBO 62 lägenheter i storlekar från två till fyra rum och kök. Bostäderna stod klara för inflytt 2015. Det här är ett bekvämt boende för dig som vill ha nära till stad, natur och service med bra förbindelser.

Alla bostäder har en modern standard och med närservice alldeles inpå knuten. Här finns tre flerfamiljshus med både seniorbostäder och vanliga bostäder. Ett bågformat hus i 6-8 våningar med totalt 38 lägenheter, samt två punkthus med fem våningar och totalt 12 lägenheter per hus. Det bågformade huset har två trapphus där ena är seniorbostäder för dig som är 55+ år och det andra hyrs ut som vanliga bostäder.

Lägenheterna har en öppen planlösning, parkettgolv och vitt kök. I köket finner du en spis med keramisk häll, diskmaskin samt kyl och frys. I de mindre lägenheterna finns kombinerad kyl och frys.

Badrummen har klinkergolv och kaklade väggar, samt tvättmaskin och torktumlare placerade under en bänk. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Balkongerna har en storlek på sex till tio kvadratmeter och uteplatserna är cirka tio kvadratmeter.

Bovärdskontor
Granrisvägen 23
Öppettider

Sökområde på Hyrestorget:
Adolfsberg/Mosås 

Bra att veta

  Byggt 2015
  62 lägenheter
  Stadsbuss
  Strax intill ligger matbutiken Parkhallen med postservice och uttagsautomat samt Brunnsparken. Nära till vårdcentral, folktandvård, apotek och pizzeria.
 Adolfsberg är omgivet av skog och fina strövområden. Cykelavståndet till centrala Örebro är ungefär 15 minuter.
  Nära till Gustavsviks golfbana och motionsspår i sommaroskogen.

Parkeringsmöjligheter

  Bilparkering på öppen plats med motorvärmare finns att hyra. Sök via Parkeringstorget för att se om något finns ledigt.

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se