Ordningsregler Parkeringstorget - www.obo.se
Du är här: Startsida / Bostäder / Sökregler Parkeringstorget / Ordningsregler Parkeringstorget

Ordningsregler ParkeringstorgetOrdningsregler


Förvaring i garage

Garaget är bilens plats och inget extra förråd till din lägenhet. Det enda du får förvara i garaget, förutom ditt fordon, är fyra extra bildäck. Har du en plats i centralgarage får du endast parkera ditt fordon och inte förvara något annat där.

Det är av brandsäkerhetsskäl garaget inte ska användas som förvaringsrum – och i synnerhet inte för brandfarliga material och vätskor.

Reparation och biltvätt
Du får inte utföra några större reparationer av din bil i anslutning till det garage eller den parkeringsplats som du hyr av oss. Det är ok att byta däck. Större reparationer som att byta avgassystem, lackera/sprutlackera eller svetsa får inte utföras.

Av miljöskäl ska du inte heller byta olja eller liknande i anslutning till garage eller parkeringsplats. Tvättning av din bil får inte förekomma i eller utanför garage eller på din bilplats. Vi rekommenderar att du tvättar ditt fordon i en tvätthall. Däremot får du så klart städa din bil invändigt på din garage- eller parkeringsplats.

Skottning
Under vintertid ansvarar du själv för skottning av din parkeringsplats och framför din garageport.

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se