Du är här: Startsida / Bostäder / ÖBO Student / Våra studentbostäder / Områden / Grankottevägen 8

Grankottevägen 8Mycket på liten yta

På Grankottenvägen 6-8 har vi byggt två nya hus som stod klara för inflytt i juni 2017. Här får du mycket på liten yta, utan att göra avkall på vare sig funktion eller form. De båda husen ligger granne med Brickebackens IP och de andra studentlägenheterna på Grankotten. I nummer 8 finns endast studentlägenheter och i nummer 6 endast vanliga lägenheter.

Ettorna är på 35 kvadratmeter och består av ett rum samt köksdel kombinerad med hall. Tvåorna är 45 kvadratmeter stora och består av köksdel, vardagsrum samt sovrum. Badrummen har dusch, kaklade väggar och klinker på golvet. Här finns också en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Köket utrustas med spis med häll, kyl/frys och köksinredning i vitt.

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.

En knapp kilometer ifrån Grankottevägen finns Brickebackens centrum med bland annat livsmedelsbutik, restaurang, inomhusbad och gym, vårdcentral och folktandvård. Till Universitetet är det ca 1,5 km. Inte långt därifrån finns livsmedelsbutiker och närservice. Stadsbussen stannar på den östra sidan av Grankottevägen.

Här kan du läsa mer om bostäderna på Grankottevägen 6-8.