Du är här: Startsida / Bostäder / ÖBO Senior / Seniorbostäder / Bostäder - Bara för dig minst 70 år / Vasa Senior

Vasa SeniorKarlslundsgatan 23 A-E

Kvarteret där Vasaskolan låg har förvandlats till ett attraktivt bostadskvarter. ÖBO har byggt smarta seniorbostäder inom ÖBO Senior Plus - för dig som fyllt 70 år. Perfekt för dig som vill ha en bra lägenhet med det lilla extra!

Huset består av 57 lägenheter i storlekarna mellan 58 och 88 kvm, från 1,5 rum och kök till tre rum och kök. Alla har balkong eller uteplats i söderläge mot den lugna innergården. Egen tvättutrustning i badrummet ingår i hyran. Individuell mätning av vatten debiteras på hyran.

Varje lägenhet är tillgänglihetsanpassad och utrustad med inbyggd trygghet i form av spisvakt och automatiskt brandlarm.

Huset har en Plusvärd som kan vara till stöd för dig vissa tider under vardagarna. Dessutom finns en boulebana på gården, aktivitetslokaler i Vasagården och gästlägenhet på 23 E.

Karlslundsgatan 23 A-E ligger i ett centralt läge där Karlslundsgatan möter Hertig Karls Allé. Tillgång till teater, musik, konst, shopping och god mat i trivsam miljö. Med ett så centralt läge är det mesta inom gång- och cykelavstånd!

Service
Här hittar du den service som finns i närheten.

Postservice
Uttagsautomat
Mataffär
Vårdcentral
Folktandvård
Apotek
Blomsterbutik
Pizzeria
Kiosk
Affärer
Restaurang
Konditori
Frisör
Servicebutik
Busshållplats utanför huset
Gångavstånd till bl a Resecentrum och Centrum

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se