Du är här: Startsida / Bostäder / ÖBO Senior / Seniorbostäder / Bostäder - Bara för dig minst 70 år / Vasa Senior

Vasa SeniorKarlslundsgatan 23 A-E

Kvarteret där Vasaskolan låg har förvandlats till ett attraktivt bostadskvarter. ÖBO har byggt smarta seniorbostäder inom ÖBO Senior Plus - för dig som fyllt 70 år. Perfekt för dig som vill ha en bra lägenhet med det lilla extra!

Huset består av 57 lägenheter i storlekarna mellan 58 och 88 kvadratmeter, från 1,5 rum och kök till tre rum och kök. Alla har balkong eller uteplats i söderläge mot den lugna innergården. Egen tvättutrustning i badrummet ingår i hyran. Individuell mätning av vatten debiteras på hyran.

Varje lägenhet är tillgänglihetsanpassad och utrustad med inbyggd trygghet i form av spisvakt och automatiskt brandlarm.

Här finns en stor gemensamhetslokal där det anordnas aktiviteter, dessutom finns boulebana på gården och en gästlägenhet på 23 E.

Huset har en seniorsamordnare som kan vara till stöd för dig vissa tider under vardagarna.

Karlslundsgatan 23 A-E ligger i ett centralt läge där Karlslundsgatan möter Hertig Karls Allé. Tillgång till teater, musik, konst, shopping och god mat i trivsam miljö. Med ett så centralt läge är det mesta inom gång- och cykelavstånd!

Service
Här hittar du den service som finns i närheten.

Postservice
Uttagsautomat
Mataffär
Vårdcentral
Folktandvård
Apotek
Blomsterbutik
Pizzeria
Kiosk
Affärer
Restaurang
Konditori
Frisör
Servicebutik
Busshållplats utanför huset
Gångavstånd till bl a Resecentrum och Centrum

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se