Du är här: Startsida / Bostäder / ÖBO Senior / Seniorbostäder / Bostäder - Bara för dig minst 70 år

Bostäder - Bara för dig minst 70 årÖBO Senior Plus - Unna dig någonting extra!

ÖBO Senior Plus bostäder finner du bland annat på Karlslundsgatan 23 A-E

På ÖBO har vi ett extra speciellt erbjudande för dig med Senior Plus - seniorbostäder för dig som fyllt 70 år. Här erbjuder vi seniorbostäder för dig som vill bo lite tryggare, med tillgång till gemenskap och fler tjänster som gör livet lite enklare. 

Din bostad inom ÖBO Senior Plus är speciellt för dig med åldern i åtanke.
Inom ÖBO Senior Plus är också målet att kunna erbjuda dig en smidig matleverans, antingen i en restaurang i ditt seniorhus eller i en restaurang i ett seniorhus i din närhet. 

En gemensamhetslokal för umgänge grannar emellan och övernattningsmöjligheter finns i de flesta av våra Plus-hus. Gemensamhetslokalen är ett vattenhål för aktiviteter och här kan du och dina grannar anordna en rad olika aktiviteter och verksamheter. T.ex. mini-golf, qigong eller gemensamma kaffestunder i goda grannars lag.

Vissa hus har dessutom en seniorsamordnare som finns på plats vissa tider under vardagar för att svara på frågor kring boendet eller för att hjälpa med en rad praktiska tjänster.

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se