Du är här: Startsida / Bostäder / ÖBO Senior / Seniorbostäder / Bostäder - Bara för dig minst 65 år / Holländaregatan 22

Holländaregatan 22Holländaregatan 22 i Näsby

Otrolig sjöutsikt från Holländaregatan 22I natursköna Näsby har vi 22 seniorbostäder, byggda 2008, med gemensamhetslokal. Hösten 2008 stod huset klart. Perfekt för den som vill bo nära till natur- och friluftsområden, men samtidigt tillgång till stadslivets puls. Närmaste service finns i Tybble och på Österplan och det är nära till busshållplatsen. 

Huset är sex våningar högt och bjuder på en härlig utsikt över Oset och Hjälmaren. En fin gemensamhetslokal med uteplats och inbjudande trädgård finns. Lokalen kan även bokas för övernattning av gäster.

Till varje lägenhet hör en egen tvättavdelning i badrummet med tvättmaskin, torktumlare och avlastningsytor. Lägenheterna i bottenplan har uteplats.

Högst upp i huset finns en fyrarummare som också har en tolv kvadratmeter stor loggia och ett uterum. Vi har individuell mätning av vatten. Intill husen finns bilplatser med motorvärmare utan tak. Lägenhetsförråd till din bostad hittar du på vindsvåningen.

Service
Serviceutbudet hittar du i Tybble och vid Österplan.

Postservice
Uttagsautomat
Mataffär
Vårdcentral
Folktandvård
Apotek
Blomsterbutik
Pizzeria
Kiosk
Restaurang
Frisör
Tobaksaffär

Vacker trädgård och uteplats på Holländargatan 22

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se