Du är här: Startsida / Bostäder / ÖBO Senior / Seniorbostäder / Bostäder - Bara för dig minst 65 år / Härdvägen 3, Garphyttan

Härdvägen 3, GarphyttanHärdvägen 3

Mitt i centrala Garphyttan, drygt två mil nordväst om Örebro, har vi 24 seniorbostäder från ett rum och kokvrå till tre rum och kök. Huset stod färdigt för inflytt 2007 efter en ombyggnation.

Huset har hiss och de flesta lägenheter har egen balkong. I bottenvåningen ligger en rymlig gemensamhetslokal med plats för aktiviteter med grannarna. Övernattningsmöjlighet. Till lokalen hör också en uteplats med odlingslådor. Tvättstuga finns på varje våningsplan med grovtvätt på bottenvåningen.

För den som vill bo här är det nära till service. Granne med huset ligger en livsmedelsaffär och strax intill finns skolan och biblioteket. Bussen till Örebro stannar ett stenkast från huset. Närheten till Kilsbergen med sin natur och sitt friluftsliv är förstås tilltalande för den som gillar att vara ute i friska luften.

Service
Här hittar du den service som finns i Garphyttan.

Postservice
Mataffär
Bibliotek
Bussförbindelse
Härlig natur vid Kilsbergens kant

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se