Du är här: Startsida / Bostäder / ÖBO Senior / Bara för dig / ÖBOs seniorbostäders uppdelning / ÖBO Senior Plus

ÖBO Senior PlusBo i gemenskap, bo tryggare och med större service

ÖBO Senior Plus bostäder finner du bland annat på Karlslundsgatan 23 A-E

Med ålderns rätt förstår vi att du kan behöva ställa andra krav på din bostad, därför har vi utvecklat ÖBO Senior Plus - för dig som fyllt 70 år. Här erbjuder vi hyreslägenheter för dig som vill bo lite tryggare, med tillgång till gemenskap och fler tjänster som gör livet lite enklare. 

Din bostad inom ÖBO Senior Plus är ofta anpassad för dig med åldern i åtanke. Detta kan innebära att köksbänkar är anpassade för en smidigare arbetshöjd eller att din spis är utrustad med en brandvakt.

Inom ÖBO Senior Plus är också målet att kunna erbjuda dig en smidig matleverans, antingen i en restaurang i ditt seniorhus eller i en restaurang i ett seniorhus i din närhet. 

En gemensamhetslokal för umgänge grannar emellan och övernattningsmöjligheter finns i de flesta av våra Plus-hus. Gemensamhetslokalen är ett vattenhål för aktiviteter och här kan du och dina grannar anordna en rad olika aktiviteter och verksamheter. T.ex. mini-golf, qigong eller kaffestunder i goda grannars lag.

ÖBOs seniorsamordnare finns på plats vissa tider under vardagar för att hjälpa dig inom en rad praktiska frågor.

Här hittar du våra 
goda hyreslägenheter
bara för dig!

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se