Du är här: Startsida / Bostäder / ÖBO Senior / Bara för dig / Din gemensamhetslokal

Din gemensamhetslokalGemensamhetslokalen

I de flesta av våra seniorhus finns en gemensamhetslokal. Här är utbudet fritt! Du kan till exempel använda gemensamhetslokalen som din motionslokal, middagssalong för större släktmiddagar eller varför inte som en festlokal?

Din gemensamhetslokal är bland annat utrustad med rymliga bord, sittplatser, ett välutrustat kök, toalett och är också ofta avgränsande till en idyllisk uteplats som utökar dina trivselmöjligheter ytterligare.

För det mesta är det du själv som håller i planering och genomförande men ibland sker aktiviteterna i samarbete med ÖBOs samordnare och andra gånger är det frivilliga/ideella krafter utifrån som håller i spännande möten. 

Allmänna träffpunkter
På Skäpplandsgatan 13, i träffpunkten Skäppan, finns en härlig verksamhet som riktar sig bara till dig som fyllt 55 år i stadsdelen med andra ord inte bara ÖBOs egna hyresgäster. Här är det full aktivitet nästan varje eftermiddag. Du träffas och trivs, dricker kaffe och har studiecirklar. Varmt välkommen!

På Tengvallsgatan 52 finns ytterligare en träffpunkt. Här är det öppet hus regelbundet med kaffe, trevligt umgänge och varierande aktiviteter. Verksamheten är ett samarbete mellan Hyresgästföreningen och hyresgäster i området. Du som har fyllt 55 år hälsas varmt välkommen!


Hyresgästens egna oas

Umgängeskretsen

Strateg - reklambyrå, webbyrå och designbyrå ÖrebroBostäder AB Fredsgatan 20 A Box 8033 700 08 Örebro Telefon: 019-19 42 00 Fax: 019-19 43 00 Mejl: kundcenter@obo.se